ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Доповідач:

Плахтій О.П.

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

29.11.2019

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1867
Про затвердження форми Договору про пайову участь в створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Трускавця


УКРАЇНА
 
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
 
 
(______________________  СЬОМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО  СКЛИКАННЯ)
 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від                            2019  року              №  
 

Про затвердження  форми Договору про пайову
участь в створенні і розвитку інженерно-транспортної
та соціальної інфраструктури м. Трускавця

 
Враховуючи службову записку юридичного відділу Трускавецької міської ради від 22.10.2019р., відповідно до ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, п.2 розділ ІІ прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стимулювання інвестиційної діяльності в Україні»,   міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити типову форму Договору про пайову участь в створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Трускавця (додаток №1).
2. Делегувати управлінню житлово-комунального господарства і будівництва міської ради повноваження на укладання, реєстрацію, внесення змін, припинення дії, розірвання, поновлення договорів про пайову участь фізичних і юридичних осіб у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м.Трускавця.
3. Встановити розмір пайової у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м.Трускавця визначений п.2 розділу ІІ прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стимулювання інвестиційної діяльності в Україні»
4. Вважати таким що втратив чинність рішення Трускавецької міської ради від  26.07.2011р. №176 «Про затвердження Положення про порядок залучення та встановлення розміру пайової участі (внеску) фізичних та юридичних осіб у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Трускавця.» із внесеними змінами та доповненнями.
5.  Рішення набуває чинності  з 01.01.2020 року.
6.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету,фінансів, розвитку курорту, підприємництва, комунальної власності і майна (А. Остапчук).
.

Міський голова                                                   А. Кульчинський

 
 
 
 
 
 


 

ДОДАТКИ

1 29.11 МАКСИМИЧ Додаток.pdf Переглянути