ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Сегер О.Я.

Доповідач:

Сегер О.Я.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

29.12.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 181
Про розгляд заяви відділу культури щодо надання в оренду нежитлових приміщень по вул. Грушевського в с.Станиля


УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(                                                          СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від                         2020 р.                                  №
 
Про розгляд заяви відділу культури щодо
надання в оренду нежитлових приміщень
по вул. Грушевського в с.Станиля
 
        Керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна» враховуючи звернення відділу культури Трускавецької міської ради, з метою ведення статутної діяльності, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Включити потенційний об’єкт оренди –  нежитлове приміщення   площею ____ кв. м. по вул. Грушевського, у селі Станиля балансоутримувач – виконавчий комітет  Трускавецької міської ради до Переліку другого типу відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна».
  2. Виконавчому комітету Трускавецької міської ради надати відділу культури  в оренду нежитлове приміщення  по вул. Грушевського, у с.Станиля   загальною площею   кв.м. для ведення статутної діяльності терміном  до трьох років.
  3. Встановити орендну плату в розмірі одна  гривень  за рік без ПДВ.
  4. Виконавчому комітету  Трускавецької міської ради  здійснити передачу в оренду майна, зазначеного в пункті 2 цього рішення.
  5. Управлінню комунальної власності Трускавецької міської ради провести процедуру укладення договору оренди відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна»
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності та майна.

Міський голова                                                   А. Кульчинський