ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 171


УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(                                                          СЕСІЯ  ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від                         2020 р.                                  №
 
Про розподіл активів Доброгостівської сільської ради,
переданих до сфери управління виконавчих органів
Трускавецької міської ради
 
 
 
 
        Для впорядкування діяльності виконавчих органів Трускавецької міської ради та розподілу активів Доброгостівської сільської ради, переданих  до сфери управління установ та організації Трускавецької міської ради, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Господарського кодексу України, міська рада
 
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Передати до сфери управління відділу освіти Трускавецької міської ради основні засоби та нематеріальні активи згідно з додатком.
  2. Передати до сфери управління відділу культури Трускавецької міської ради основні засоби та нематеріальні активи згідно з додатком.
  3. Передати до сфери управління управління комунальної власності Трускавецької міської ради основні засоби та нематеріальні активи згідно з додатком.
  4. Передати до сфери управління управління житлово-комунального господарства і будівництва Трускавецької міської ради основні засоби та нематеріальні активи згідно з додатком.
  5. Передати до сфери управління виконавчого комітету  Трускавецької міської ради основні засоби та нематеріальні активи згідно з додатком.
  6. Передати до сфери управління КНП «Трускавецька міська лікарня» Трускавецької міської ради основні засоби та нематеріальні активи згідно з додатком.
  7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності та майна.

 
 
 
 
Міський голова                                                   А. Кульчинський