ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Кульчинський А.Б.

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

III

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

17.12.2020

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 95
Про внесення змін до рішення Трускавецької міської ради від 01.12.2020 р. №15 «Про початок реорганізації Доброгостівської сільської ради, Модрицької сільської ради, Орівської сільської ради, Станильської сільської ради та Уличненської сільської ради шляхом приєднання до Трускавецької міської ради»

УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівськоїобласті
(ТРЕТЯ СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
  • Р І Ш Е Н Н Я 
 
від  17  грудня  2020 року              №  95
Про внесення змін до рішення Трускавецької міської ради від 01.12.2020 р. №15 «Про початок реорганізації Доброгостівської сільської ради, Модрицької сільської ради, Орівської  сільської ради, Станильської сільської ради та Уличненської сільської ради шляхом приєднання до Трускавецької міської ради»
Керуючись ст. 25, 59та п. 6-1 Розділу 5 «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про місцев самоврядування в Україні», міська рада

 
В И Р І Ш И Л А:
 
1. Внести зміни у п.п.1.2 рішення Трускавецької міської ради від 01.12.2020 р. №15 «Про початок реорганізації Доброгостівської сільської ради Модрицької сільської ради, Орівської сільської ради, Станильської сільської ради та Уличненської сільської ради шляхом приєднання до Трускавецької міської ради», а саме: включити до складу ліквідаційної комісії та затвердити секретарем комісії з реорганізації Доброгостівської сільської ради Герльовську Любов Володимирівну (ІПН 3232121626) – заступника начальника управління - начальника відділу розвитку курорту, рекреації та туризму управління розвитку міста.
2. Внести зміни у п.п.2.2 рішення Трускавецької міської ради від 01.12.2020 р. №15 «Про початок реорганізації Доброгостівської сільської ради Модрицької сільської ради, Орівської сільської ради, Станильської сільської ради та Уличненської сільської ради шляхом приєднання до Трускавецької міської ради», а саме: включити до складу ліквідаційної комісії тазатвердити секретарем комісії з реорганізації Модрицької сільської ради Герльовську Любов Володимирівну (ІПН 3232121626) –заступника начальника управління - начальника відділу розвитку курорту, рекреації та туризму управління розвитку міста.
3. Внести зміни у п.п.3.2 рішення Трускавецької міської ради від 01.12.2020 р. №15 «Про початок реорганізації Доброгостівської сільської ради Модрицької сільської ради, Орівської сільської ради, Станильської сільської ради та Уличненської сільської ради шляхом приєднання до Трускавецької міської ради», а саме: включити до складу ліквідаційної комісії тазатвердити секретарем комісії з реорганізації Орівської сільської ради Герльовську Любов Володимирівну (ІПН 3232121626) – заступника начальника управління - начальника відділу розвитку курорту, рекреації та туризму управління розвитку міста.
4. Внести зміни у п.п.4.2 рішення Трускавецької міської ради від 01.12.2020 р. №15 «Про початок реорганізації Доброгостівської сільської ради Модрицької сільської ради, Орівської сільської ради, Станильської сільської ради та Уличненської сільської ради шляхом приєднання до Трускавецької міської ради», а саме: включити до складу ліквідаційної комісії тазатвердити секретарем комісії з реорганізації Станильської сільської ради Герльовську Любов Володимирівну (ІПН 3232121626) – заступника начальника управління - начальника відділу розвитку курорту, рекреації та туризму управління розвитку міста.
5. Внести зміни у п.п. 5.2 рішення Трускавецької міської ради від 01.12.2020 р. №15 «Про початок реорганізації Доброгостівської сільської ради Модрицької сільської ради, Орівської сільської ради, Станильської сільської ради та Уличненської сільської ради шляхом приєднання до Трускавецької міської ради», а саме:включити до складу ліквідаційної комісії та затвердити секретарем комісії з реорганізації Уличненської сільської ради Герльовську Любов Володимирівну (ІПН 3232121626) – заступника начальника управління - начальника відділу розвитку курорту, рекреації та туризму управління розвитку міста.
6.Внести зміни у п. 13 рішення Трускавецької міської ради від 01.12.2020 р. №15 «Про початок реорганізації Доброгостівської сільської ради Модрицької сільської ради, Орівської сільської ради, Станильської сільської ради та Уличненської сільської ради шляхом приєднання до Трускавецької міської ради», виклавши його в новій редакції:
«13. Визначити начальника відділу організаційного забезпечення діяльності виконкому Трускавецької міської ради Л.Кіндракевич відповідальною за фізичне приймання документів, необхідних для подальшої роботи Трускавецької міської територіальної громади. Інші документи, що підлягають архівуванню – комісійно здати в архів.
7. Внести зміни у п. 16 рішення Трускавецької міської ради від 01.12.2020 р. №15 «Про початок реорганізації Доброгостівської сільської ради Модрицької сільської ради, Орівської сільської ради, Станильської сільської ради та Уличненської сільської ради шляхом приєднання до Трускавецької міської ради», виклавши його в новій редакції:
«16. Уповноважитиміського головуАндріяКульчинськогоутворитикомісію з приймання майна, активів та зобов’язань Доброгостівської, Модрицької, Орівської, Станильської та Уличненської сільських раді забезпечити своєчасне та повне приймання й оприбуткування зазначеного майна, активів та зобов’язань окремими розпорядниками коштів Трускавецької міської ради.»
8. Встановити, що рішення Трускавецької міської ради від 01.12.2020 р. №15 «Про початок реорганізації Доброгостівської сільської ради Модрицької сільської ради, Орівської сільської ради, Станильської сільської ради та Уличненської сільської ради шляхом приєднання до Трускавецької міської ради" набирає чинності з 06.12.2020р.
                       
 
Міський голова                                                         А.Кульчинський