УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівськоїобласті
(ТРЕТЯ СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
  • Р І Ш Е Н Н Я 
 
від  17  грудня  2020 року              №  95
Про внесення змін до рішення Трускавецької міської ради від 01.12.2020 р. №15 «Про початок реорганізації Доброгостівської сільської ради, Модрицької сільської ради, Орівської  сільської ради, Станильської сільської ради та Уличненської сільської ради шляхом приєднання до Трускавецької міської ради»
Керуючись ст. 25, 59та п. 6-1 Розділу 5 «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про місцев самоврядування в Україні», міська рада

 
В И Р І Ш И Л А:
 
1. Внести зміни у п.п.1.2 рішення Трускавецької міської ради від 01.12.2020 р. №15 «Про початок реорганізації Доброгостівської сільської ради Модрицької сільської ради, Орівської сільської ради, Станильської сільської ради та Уличненської сільської ради шляхом приєднання до Трускавецької міської ради», а саме: включити до складу ліквідаційної комісії та затвердити секретарем комісії з реорганізації Доброгостівської сільської ради Герльовську Любов Володимирівну (ІПН 3232121626) – заступника начальника управління - начальника відділу розвитку курорту, рекреації та туризму управління розвитку міста.
2. Внести зміни у п.п.2.2 рішення Трускавецької міської ради від 01.12.2020 р. №15 «Про початок реорганізації Доброгостівської сільської ради Модрицької сільської ради, Орівської сільської ради, Станильської сільської ради та Уличненської сільської ради шляхом приєднання до Трускавецької міської ради», а саме: включити до складу ліквідаційної комісії тазатвердити секретарем комісії з реорганізації Модрицької сільської ради Герльовську Любов Володимирівну (ІПН 3232121626) –заступника начальника управління - начальника відділу розвитку курорту, рекреації та туризму управління розвитку міста.
3. Внести зміни у п.п.3.2 рішення Трускавецької міської ради від 01.12.2020 р. №15 «Про початок реорганізації Доброгостівської сільської ради Модрицької сільської ради, Орівської сільської ради, Станильської сільської ради та Уличненської сільської ради шляхом приєднання до Трускавецької міської ради», а саме: включити до складу ліквідаційної комісії тазатвердити секретарем комісії з реорганізації Орівської сільської ради Герльовську Любов Володимирівну (ІПН 3232121626) – заступника начальника управління - начальника відділу розвитку курорту, рекреації та туризму управління розвитку міста.
4. Внести зміни у п.п.4.2 рішення Трускавецької міської ради від 01.12.2020 р. №15 «Про початок реорганізації Доброгостівської сільської ради Модрицької сільської ради, Орівської сільської ради, Станильської сільської ради та Уличненської сільської ради шляхом приєднання до Трускавецької міської ради», а саме: включити до складу ліквідаційної комісії тазатвердити секретарем комісії з реорганізації Станильської сільської ради Герльовську Любов Володимирівну (ІПН 3232121626) – заступника начальника управління - начальника відділу розвитку курорту, рекреації та туризму управління розвитку міста.
5. Внести зміни у п.п. 5.2 рішення Трускавецької міської ради від 01.12.2020 р. №15 «Про початок реорганізації Доброгостівської сільської ради Модрицької сільської ради, Орівської сільської ради, Станильської сільської ради та Уличненської сільської ради шляхом приєднання до Трускавецької міської ради», а саме:включити до складу ліквідаційної комісії та затвердити секретарем комісії з реорганізації Уличненської сільської ради Герльовську Любов Володимирівну (ІПН 3232121626) – заступника начальника управління - начальника відділу розвитку курорту, рекреації та туризму управління розвитку міста.
6.Внести зміни у п. 13 рішення Трускавецької міської ради від 01.12.2020 р. №15 «Про початок реорганізації Доброгостівської сільської ради Модрицької сільської ради, Орівської сільської ради, Станильської сільської ради та Уличненської сільської ради шляхом приєднання до Трускавецької міської ради», виклавши його в новій редакції:
«13. Визначити начальника відділу організаційного забезпечення діяльності виконкому Трускавецької міської ради Л.Кіндракевич відповідальною за фізичне приймання документів, необхідних для подальшої роботи Трускавецької міської територіальної громади. Інші документи, що підлягають архівуванню – комісійно здати в архів.
7. Внести зміни у п. 16 рішення Трускавецької міської ради від 01.12.2020 р. №15 «Про початок реорганізації Доброгостівської сільської ради Модрицької сільської ради, Орівської сільської ради, Станильської сільської ради та Уличненської сільської ради шляхом приєднання до Трускавецької міської ради», виклавши його в новій редакції:
«16. Уповноважитиміського головуАндріяКульчинськогоутворитикомісію з приймання майна, активів та зобов’язань Доброгостівської, Модрицької, Орівської, Станильської та Уличненської сільських раді забезпечити своєчасне та повне приймання й оприбуткування зазначеного майна, активів та зобов’язань окремими розпорядниками коштів Трускавецької міської ради.»
8. Встановити, що рішення Трускавецької міської ради від 01.12.2020 р. №15 «Про початок реорганізації Доброгостівської сільської ради Модрицької сільської ради, Орівської сільської ради, Станильської сільської ради та Уличненської сільської ради шляхом приєднання до Трускавецької міської ради" набирає чинності з 06.12.2020р.
                       
 
Міський голова                                                         А.Кульчинський