ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Ільницька В.Я.

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

III

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

17.12.2020

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 83
Про затвердження Комплексної програми правового захисту, соціальної підтримки і реабілітації людей з інвалідністю Трускавець- кої міської територіальної громади 2021 рік

УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(ТРЕТЯ СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
від  17 грудня  2020 року                         № 83
 
Про  затвердження  Комплексної  програми
правового захисту, соціальної  підтримки і
реабілітації людей  з інвалідністю Трускавець-
кої міської територіальної громади 2021 рік
 
         З метою забезпечення  вирішення питань організаційно-правового, інформаційного, матеріально-технічного, медичного та соціально-побутового забезпечення осіб з інвалідністю  Трускавецької міської територіальної громади, на виконання вимог Конвенції ООН «Про права інвалідів»,  керуючись п.22 ст.26, ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.91 Бюджетного кодексу України, міська рада
 
В И Р І Ш И Л А:
 
 1. Затвердити Комплексну програму правового захисту, соціальної підтримки і реабілітації людей з інвалідністю Трускавецької міської територіальної громади на 2021рік (далі - Програма), згідно з додатком.
 2. Відповідальним виконавцям забезпечити реалізацію Програми та щоквартально інформувати про стан її виконання  управління праці та соціального захисту населення Трускавецької міської ради.
 3.  Інформацію  про стан виконання Програми протягом року заслуховувати на засіданнях Координаційної ради у справах осіб з інвалідністю при виконавчому комітеті Трускавецької міської ради.
4.   Визнати таким, що втратило чинність з 01 січня 2021р рішення Трускавецької міської ради № 1565 від 18.12.2019 року.
5.  Контроль за виконанням рішення покласти на  постійні  комісії міської ради з гуманітарних питань (освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я, молодіжної політики), депутатської діяльності, законності, етики, регламенту, місцевого самоврядування та з питань бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності та майна.
 
 
                      Міський голова                                               А.Кульчинський
                         
 

ДОДАТКИ

1 № 83 Додаток.pdf Переглянути