ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 87


УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(ДРУГА  СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)



Р І Ш Е Н Н Я
 

від         грудня    2020  року                           №
 
Про затвердження місцевої
програми забезпечення лікарськими
засобами у разі амбулаторного лікування
окремих категорій населення
Трускавецької територіальної громади
 
 
 
Керуючись Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Основи законодавства України про охорону здоров’я», «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення», «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні», постанови Кабінету Міністрів України 17.08.1998 № 1303 «Про впорядкування безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань», постанови Кабінету Міністрів України 16.03.2017 № 180 «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», з метою врегулювання питання безоплатного та пільгового забезпечення лікарськими засобами дитячого населення міста у разі надання амбулаторної медичної допомоги, міська рада

 
В И Р І Ш И Л А:
 

  1. Затвердити Місцеву програму забезпечення лікарськими засобами у разі амбулаторного лікування окремих категорій населення Трускавецької територіальної громади.
  2. Міському фінансовому управлінню (М.Федоричак) забезпечити фінансування даної програми.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансів, розвитку курорту, підприємництва та комунальної власності і майна (А.Стародуб).

 
 
 
Міський голова                                                   А.Кульчинський