ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 65


УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(                                                          СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від                         2020 р.                                  №
 
Про надання дозволу управлінню
житлово – комунального господарства
і будівництва Трускавецької міської ради
на передачу в оренду  нежитлових  приміщень по
вул. Бориславська,1 у м. Трускавці
 
        Керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна» враховуючи звернення управління житлово-комунального господарства  і будівництва Трускавецької міської ради, з метою ведення статутної діяльності, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
  1. Включити потенційний об’єкт оренди – частину нежитлових приміщень площею - 98,1 кв. м. по вул. Бориславська,1 балансоутримувач – виконавчий комітет Трускавецької міської ради до Переліку другого типу відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна».
  2. Виконавчому комітету Трускавецької міської ради надати управлінню житлово-комунального господарства і будівництва Трускавецької міської ради в оренду нежитлові приміщення  по вул..Бориславська,1 загальною площею - 98,1 кв. м. для ведення статутної діяльності терміном до трьох років.
  3. Встановити орендну плату в розмірі одна гривня  на  рік.
  4. Виконавчому комітету Трускавецької міської ради  здійснити передачу в оренду майна, зазначеного в пункті 2 цього рішення.
  5. Управлінню комунальної власності Трускавецької міської ради провести процедуру укладення договору оренди відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна» .
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності та майна.

 
 
 
Міський голова                                                   А. Кульчинський