ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Плахтій О.П.


Доповідачі:



Плахтій О.П.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXXVI

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

2085

Дата реєстрації:

16.07.2020

Проголосовано:

23.07.2020 12:51:08

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2085

Текст:



УКРАЇНА                                             

ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

Львівської області

(_________________________СЕСІЯ СЬОМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 



Від ___ ____________2020 р.              № ____

 

Про затвердження переліку  та умов продажу

 земельної ділянки кадастровий номер

 4611500000: 07 : 003 : 0070  право власності

 на яку підлягає продажу на земельних торгаху

формі аукціону на території міста Трускавець



            З метою забезпечення ефективного використання земель міста  Трускавця та залученням додаткових коштів у міський бюджет, керуючись  статями 12,116,127,134,135,136,137,138,139 Земельного кодексу України, частини другої статті 4 Закону України «Про оренду землі», Закону Українпи «Про внесення змін  до Земельного кодексу України  щодо порядку проведення земельних торгів у формі аукціону» , Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно  та їх обтяжень»   міська рада



В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:




  1. Затвердити перелік земельних ділянок право власності  на які підлягає продажу на земельних торгах у формі аукціону на території міста Трускавець Львівської області. (додаток 1).

  2. Провести земельні торги з продажу права власності на земельну ділянку несільськогосподарського призначення (кадастровий номер 4611500000: 07 : 003 : 0070 ).

  3. 3.  Затвердити   умови продажу права власності на земельної ділянки   несільськогосподарського призначення  (додаток 2) відповідно до діючого законодавства , встановивши наступне:


            3.1   Стартова ціна лоту з продажу  права власності на земельну ділянку дорівнює   експертній грошовій оцінці земельної ділянки;

            3.2    Гарантійний внесок становить 5%  від стартової ціни продажу лота.

            3.3   Крок земельних торгів у формі аукціону з продажу права власності земельної ділянки становить 0,5% від стартової ціни лоту.

            3.4  За результатами  земельних торгів (аукціону) переможцем підписується  протокол земельних торгів на підставі якого укладається договір купівлі продажу земельної ділянки  безпосередньо в день проведення торгів.

            3.5 Плата за користування земельною ділянкою,право власності якою набуто на земельних торгах ,підлягає сплаті переможцем торгів  не пізніше трьох банківських днів з дня укладання договору купівлі – продажу земельної ділянки.

            3.6  Уповноважити міського голову  Кульчинського Андрія Богдановича  на підписання договору  про проведення земельних торгів з виконавцем земельних торгів та на підписання договору  купівлі – продажу земельної ділянки від імені міської ради.

           3.7 Встановити   у разі винекнення підстави для анулювання результатів земельних торгів пеню в розмірі 100% (сто відсотків) від запропонованої суми переможцем земельних торгів.

           3.8 Встановити , що переможець земельних торгів з продажу права власності земельної ділянки відшкодовує  всі витрати , повязані з підготовки лота до земельних торгів в тому числі і в разі винекнення підстави для анулювання результатів земельних торгів            .

               4. Управлінню містобудування,архітектури та землекористування:

              4.1 Забезпечити організацію проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права власності  земельної ділянки несільськогосподарського призначення.

              4.2  Забезпечити оформлення договору купівлі – продажу земельної ділянки з переможцем  земельних торгів (аукціону) за ціною та на умовах визначених цим рішенням.

  1. Контроль за виконанням  цього  рішення  покласти  на  постійну  комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою (Наконечний Ю.О.).



                  Міський голова                                                  А.Кульчинський




 

ДОДАТКИ

1 16.07 ПЛАХТІЙ Додаток 2085 проект).pdf Переглянути