ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 22


УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
 
(                                            СЕСІЯ    ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

 Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від                     2020   року                    №

 
 

Про надання земельної ділянки
  площею  0,01 га по вул.Мазепи 21-Ж, корпус 4 
в користування  Струбіцькій Л.М.
 
 Розглянувши заяву  Струбіцької Лесі Михайлівни, витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 17.09.2018р.,керуючись  ст.ст. 12,  116,118,121, Земельного кодексу України, п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  міська рада

 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
 

1.  Надати  Струбіцькій Лесі Михайлівні у користування на умовах оренди земельну  ділянку - площею 0,01 га на вул.Мазепи, будинок 21-Ж, корпус4   (кадастровий номер земельної ділянки 4611500000:07:002:0047) для (02.05) будівництва індивідуальних гаражів, категорія земель – землі землі житлової та громадської забудови, терміном на 3 роки  за рахунок земель що перебували в користуванні Струбіцької Л.М.
  2. Струбіцькій Л.М. надану земельну ділянку   використовувати їх за цiльовим призначенням; допускати відповідні служби для обслуговування чи ремонту інженерних мереж загального призначення, при наявності таких на земельних ділянках (організації , якi виконують ремонтнi роботи, зобов'язанi провести повне відновлення територiї); дотримуватися вимог Земельного кодексу України.
3. Струбіцькій Л.М. зареєструвати право оренди в Державному реєстрі речових прав .
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою .

   
            Міський голова                                                       А.Кульчинський