ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Максимич С.В.


Доповідачі:



Максимич С.В.

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXXVI

Скликання:

VII

Вид:

В цілому

Номер:

2134

Дата реєстрації:

16.06.2020

Проголосовано:

23.07.2020 10:49:18

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2134

Текст:



УКРАЇНА

 

ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

Львівської області

 

 

(______________________  СЬОМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО  СКЛИКАННЯ)

 



Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я


 










Від                            2020  року              №  
 

 

Про надання згоди  на прийняття  у комунальну власність територіальної громади м.Трускавця та безоплатну передачу на баланс ТзОВ «Трускавецький водоканал» вартість капітальних вкладень

 

 

 

З метою забезпечення сталого функціонування системи водопостачання та водовідведення м. Трускавця, враховуючи звернення Департаменту розвитку та експлуатації ЖКГ Львівської ОДА, авізо №4/1217310, а також лист ТзОВ «Трускавецький водоканал» про згоду на взяття на баланс капітальних вкладень, керуючись статтями 25, 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 
ВИРІШИЛА

 



  1.  Надати згоду на прийняття на баланс територіальної громади м.Трускавець від Департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської обласної державної адміністрації капітальні вкладення профінансовані на виконання програми «Питна вода» на 2011-2020 роки у Львівській області по об’єкту «Реконструкція мереж водопостачання від вул. Стебницька до вул. Скоропадського в м. Трускавець Львівської області» на суму 1457623,94 грн. (один мільйон чотириста п’ятдесят сім тисяч шістсот двадцять три грн. 94 коп.) .




  1. Передати безоплатно на баланс ТзОВ «Трускавецький водоканал» вартість капітальних вкладень по об’єкту зазначеного в п.1 даного рішення:

  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету,фінансів, розвитку курорту, підприємництва, комунальної власності і майна (А. Остапчук).



 

.

Міський голова                                                   А. Кульчинський