ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Савчин

Доповідач:

Савчин

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

16.11.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1
Про початок повноважень міського голови


УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(_________________________ СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

від ___ ____________20____ р.              № ____
Про початок повноважень міського голови
 

            Враховуючи рішення Трускавецької міської територіальної виборчої комісії Дрогобицького  району від……………. про обрання на посаду міського голови Кульчинського Андрія Богдановича, на підставі ч. 1 ст. 42 та ч. 3 ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч. 1 ст.283 Виборчого кодексу України, ст. 10, 11, 14, 15 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», п.6 Постанови Кабінету Міністрів України від 06.03.2006р. № 268 "Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, суддів та інших органів", міська рада

В  И  Р  І  Ш  И  Л  А  :

            1. Рішення Трускавецької міської виборчої комісії Дрогобицького району про результати  виборів міського голови та обрання на посаду Кульчинського Андрія Богдановича взяти до відома  (додається).
            2. Заслухати складання Присяги посадової особи місцевого самоврядування Кульчинського Андрія Богдановича та вважати таким, що вступив на посаду.
            3. Міському голові   Кульчинському   Андрію  Богдановичу присвоїти 5 ранг посадової особи місцевого самоврядування в межах третьої  категорії посад.
            4. Встановити  міському голові Кульчинському Андрію Богдановичу щомісячну  надбавку ранг; надбавки за вислугу років в розмірі 15% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг; надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50% з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та надбавки за вислугу років; щомісячну премію в розмірі до 100% посадового окладу; щорічно матеріальну допомогу на оздоровлення та на вирішення соціально-побутових питань в розмірі середньомісячної заробітної плати.

 

            Міський голова                                                                  А.Кульчинський