ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Доповідач:

Плахтій О.П.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

22.10.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2197
Про відмову в наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Помірецькій для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель споруд Псюк Ю.О.


УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
 
(_______________СЕСІЯ СЬОМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від   ____________ 2020 року                   № 
 
Про відмову в наданні  дозволу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  по вул. Помірецькій  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель споруд Псюк Ю.О.  


           

Розглянувши заяву  Псюк Юлі Олександрівни, беручи до уваги ,  те що згідно містобудівної документації «План зонування території міста Трускавця (зонінг)затвердженої рішенням Трускавецької міської ради № 1815 від 23.07.2020року  земельна ділянка зазначена заявницею на графічному матеріалі визначена для розміщення парків, скверів, міських садів ,бульварів та міських лісів , керуючись  ст.ст. 12, 118 ,122 Земельного кодексу України, п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада 

 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
 

1. Відмовити Псюк Юлі Олександрівні  в наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1га по вул. Помірецькій ,   для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд , в зв’язку з невідповідністю місця розташування земельної ділянки  вимогам  генерального плану міста  та містобудівної документації «План зонування території міста Трускавця (зонінг)».
2.Контроль за  виконанням  цього  рішення  покласти  на  постійну  комісію  з питань землекористування, містобудування та благоустрою (Наконечний Ю.О.).

 
 
 
 
Міський голова                                            А.Кульчинський