ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Доповідач:

Плахтій О.П.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

29.10.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2212
Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовно площею 0,0024га по вул. Стебницькій Перченко Р. В.

ПРОЕКТ

                                       УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(_________________________СЕСІЯ СЬОМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 

Від ___ ____________20____ р.              № ____
 
Про надання  дозволу  на виготовлення
проекту  із землеустрою щодо
відведення  земельної  ділянки
орієнтовно площею 0,0024га по
 вул. Стебницькій  Перченко Р. В.
 
Розглянувши заяву  Перченка Романа Володимировича, учасник бойових дій ЮА №038232 від 27 вересня 2016р., беручи до уваги рішення міської ради від 23.07.2020року «Про затвердження містобудівної документації «План зонування території міста Трускавця (зонінг)»  керуючись ст.ст.12, 116,118  Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», п.34 ст.26  Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  міська рада

 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
 

       1. Дати дозвіл  Перченку Роману Володимировичу на виготовлення  проекту з землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  орієнтовною  площею 0,0024 га по вул. Стебницькій  для будівництва та обслуговування  індивідуального гаража, категорія земель – землі житлової та громадської забудови, з подальшим наданням земельної ділянки у власність за рахунок земель  міської ради не наданих у власність та користування.
       2. Фізичній особі, якій надано дозвіл на виготовлення документації  із землеустрою, звернутись в землевпорядну організацію щодо виготовлення  проекту відведення земельної ділянки у відповідності до вимог земельного законодавства.
       3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою ( Наконечний Ю.О.).

  
 
 
Міський голова                                                        А.Кульчинський