ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2145


 

УКРАЇНА

ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

Львівської  області

 
(________________ СЕСІЯ СЬОМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я 

Від   __  _______   ______ року                        №  ___ 
           
 
Про затвердження
Програми соціальної підтримки
окремих категорій мешканців м. Трускавця
на 2018-2020 рр в новій редакції 
 
        З метою створення умов для ефективної підтримки матеріального стану малозабезпечених категорій громадян, забезпечення соціальних гарантій учасникам національно-визвольних змагань, чорнобильцям, почесним громадянам міста,  літнім людям, дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, мешканцям м. Трускавця, які беруть участь в антитерористичній операції (операції об’єднаних сил), соціальної підтримки дітей, батьки яких беруть (брали) участь в антитерористичній операції(операції об’єднаних сил), бійцям-добровольцям АТО (ООС) та інших соціально-незахищених мешканців міста, враховуючи Закон України «Про державний бюджет України на 2018 рік» та керуючись п.22 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Трускавецька міська рада

 
В  И  Р  І  Ш  И  Л А :
 

            1. Програму соціальної підтримки окремих категорій мешканців м. Трускавця на 2018-2020 р. (далі – Програма)  затвердити в новій редакції, згідно додатку.
 
            2. Управлінню праці та соціального захисту населення Трускавецької міської ради та відділу освіти Трускавецької міської ради забезпечити виконання Програми.
 
            3. Визнати таким, що втратило чинність рішення Трускавецької міської ради №1566 від 18.12.2019р.
 
            4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я, санаторно-курортної сфери та молодіжної політики.

 
Міський голова                                                               А. Кульчинський