ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Доповідач:

Плахтій О.П.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

28.07.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2096
Про відмову в наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. У.Кравченко для будівництва та обслуговування гаража Кремко Л.Й.


УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
 
(_______________СЕСІЯ СЬОМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від   ____________ 2020 року                   № 
 
Про відмову в наданні  дозволу  на
виготовлення проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки 
по вул. У.Кравченко для будівництва
та обслуговування гаража Кремко Л.Й. 


           
Розглянувши заяву  Кремко Любомири Йосифівни, беручи до уваги ,  те що за  багатоквартирним   будинком     по  вул. Уляни  Кравченко,3    не сформована 
прибудинкова територія для обслуговування   цього будинку , керуючись  ст.ст. 12, 118 ,122 Земельного кодексу України, рішенням Трускавецької міської ради № 1815 від 23.07.2020 року « Про затвердження містобудівної документації «План зонування території міста Трускавця (зонінг)», містобудівною документацією «Коригування Генерального плану міста – курорту Трускавець» затвердженою рішенням Трускавецької міської ради №233 від 21.12.2011року  п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада 
 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
 

1. Відмовити Кремко Любомирі Йосифівні  в наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0025га по вул. У. Кравченко,   для будівництва та обслуговування індивідуального гаража , в зв’язку з невідповідністю місця розташування земельної ділянки  вимогам  генерального плану міста  та містобудівної документації «План зонування території міста Трускавця (зонінг)».
2.Контроль за  виконанням  цього  рішення  покласти  на  постійну  комісію  з питань землекористування, містобудування та благоустрою (Наконечний Ю.О.).

 
 
 
 
Міський голова                                            А.Кульчинський