ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2166


                                               УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(_________________________СЕСІЯ СЬОМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 

Від ___ ____________20____ р.              № ____

 

Про надання  дозволу  на виготовлення
проекту  із землеустрою щодо
відведення  земельної  ділянки
орієнтовно площею 0,1га по
 вул. Помірецькій  Козінському Д.О.
 

Розглянувши заяву  Козінського Дмитра Олександровича,учасник АТО посвідчення  серія МВ № 009589 від 08.05.2015р, беручи до уваги рішення міської ради від 05.03.2020року «Про затвердження містобудівної документації «Детальний план  території земельної ділянки за адресою вул. Помірецька в м. Трускавці для зміни цільового призначення земельної ділянки із будівництва готелю курортного типу на будівництво та обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) та для будівництва індивідуального гаража»  керуючись ст.ст.12, 116,118  Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», п.34 ст.26  Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  міська рада

 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
 

       1. Дати дозвіл  Козінському Дмитру Олександровичу  на виготовлення  проекту з землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  орієнтовною  площею 0,1 га по вул. Помірецькій  для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), категорія земель – землі житлової та громадської забудови, з подальшим наданням земельної ділянки у власність за рахунок земель  міської ради не наданих у власність та користування.
       2. Фізичній особі, якій надано дозвіл на виготовлення документації  із землеустрою, звернутись в землевпорядну організацію щодо виготовлення  проекту відведення земельної ділянки у відповідності до вимог земельного законодавства.
          3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою ( Наконечний Ю.О.).

  
 
 
Міський голова                                                        А.Кульчинський