ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXXVI

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

23.07.2020

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1826
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення по вул. Помірецькій Нагірській Г.С. та Рибачук Л.Й.

                                        УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
           Львівської області       
(СІМДЕСЯТ ШОСТА СЕСІЯ  СЬОМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Від 23 липня 2020 р.              № 1826
 
Про затвердження   проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки зі зміною
цільового призначення по вул. Помірецькій
Нагірській Г.С. та Рибачук Л.Й.

            Розглянувши заяву Нагірської Галини Степанівнита Рибачук Любові Йосипівни, проект  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки зі зміною цільового призначення, беручи до  уваги рішення Трускавецької міської ради № 1420 від 30.07.2019 року Про затвердження містобудівної документації «Детальний план території забудови земельної ділянки по зміні виду цільового призначення земельної ділянки з будівництва готелю курортного типу на будівництво і обслуговування житлового будинку і господарських споруд по вул. Помірецькій »,    керуючись ст.ст. 12, 20, 186 Земельного кодексу України, ст. 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»,  п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  міська рада
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
 
1.Затвердити проект  землеустрою щодо  відведення  земельної  ділянкизі   зі зміною цільового призначення (кадастровий номер - 4611500000:11:009:0016) площею  0,2 га по вул . Помірецькій    Нагірській Галині Степанівні та Рибачук Любові Йосипівні.
1.1. Змінити  Нагірській Галині Степанівні та Рибачук Любові Йосипівні цільове призначення земельної ділянки (кадастровий  номер - 4611500000:11:009:0016), площею 0,2 га по вул. Помірецькій   з «будівництва та обслуговування обєктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування  » на « 02.01 будівництво та обслуговування житлового будинку, господарських споруд і будівель (присадибна ділянка)», категорія земель - землі житлової та громадської  забудови,  за рахунок  земель,  що  перебувають  у у користуванні на умовах оренди Нагірській Г.С. та Рибачук Л.Й.
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою (голова комісії Ю. Наконечний ).        
 
Міський голова                                                                 А.Кульчинський