ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Доповідач:

Плахтій О.П.

Статус:

Новий проект

Дата:

06.07.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2158
Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою земельної ділянки площею 0,6221 га по вул. Мазепи,21 ДП «Помірки» ТзОВ «ГРУПА ТКС»

ПРОЕКТ

                                            УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(_________________________СЕСІЯ СЬОМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 

Від ___ ____________20____ р.              № ____
 
Про надання  дозволу  на виготовлення
документації  із землеустрою земельної  ділянки
площею 0,6221 га по вул. Мазепи,21 
ДП «Помірки» ТзОВ «ГРУПА ТКС»    
  
Розглянувши заяву Дочірного підприємства «Помірки» товариства з обмеженою відповідальністю «ГРУПА ТКС»,  беручи до уваги Інформацію з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна щодо об’єкта нерухомого майна , керуючись ст.ст.12, 120, 123 Земельного кодексу України,   п.34 ст.26  Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  міська рада

 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
 

 1. Дати дозвіл  Дочірному підприємству «Помірки» товариства з обмеже-ною відповідальністю «ГРУПА ТКС» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості)  з кадастровим номером 4611500000:07:002:0023 площею 0,6221 га по вул. Мазепи,21, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств (обслуговування будівлі бетонно-розчинного вузла та матеріального складу), для надання в користування на умовах оренди, за рахунок земель, що перебували в користуванні ТзОВ «ТКС» Молл Маркет».
2.  Юридичній особі, якій надано дозвіл на виготовлення документації  із землеустрою, звернутись в землевпорядну організацію щодо виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  у відповідності до вимог земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою ( голова комісії                        Ю. Наконечний).

  
 
 
Міський голова                                                        А.Кульчинський