ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2152

ПРОЕКТ

УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(ШІСТДЕСЯТ ШОСТА СЕСІЯ СЬОМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ )

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я        

 
Від  _____________  2020 року                № 
 
 
Про розгляд електронної петиції щодо
Заборони приватизації всіх об’єктів
комунального майна
                                                                                                                     
 
Відповідно до статті 25 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян»,  Положення про електронні петиції, затвердженого рішенням сесії Трускавецької міської ради №131 від 05.04.2016 року, розглянувши електронну петицію щодо заборони Трускавецькою міською радою приватизацію всіх об’єктів комунального майна , яка набрала необхідну кількість голосів,  міська рада

 
В И Р І Ш И Л А:
 

1. Розглянути електронну петицію про "Заборону продажу комунального майна, в тому числі будівель колишніх котелень та бойлерних, які розташовані за адресами: вул.Стуса 9а, вул.Стуса 14а, вул. Мазепи 14а, вул.Мазепи 34а, вул.Сагайдачного 18а, вул.Коцюбинського 12, вул.Івасюка 19а».
2. Внести зміни в рішення Трускавецької міської ради «Про перелік об’єктів комунальної власності територіальної громади м.Трускавця, які не підлягають приватизації у 2017-2020 роках» №541 від 25.04.2017р., а саме доповнити його об’єктами комунального майна, які зазначені в Петиції.
3. При внесенні змін до показів бюджету на 2020рік, передбачити видатки на виготовлення проектно-кошторисної документації на створення багатофункціональних центрів самоорганізації та дозвілля для дітей, молоді та в цілому для трускавчан.
 4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на  постійну комісію з питань бюджету, фінансів, комунального майна, власності і підприємництва (А.Остапчук).

Міський голова                                       А. Кульчинський