ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2125


УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(                                           СЕСІЯ СЬОМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від                        2020  року               №
Про затвердження Положення про комісію з питань проведення конкурсу з визначення інвестора-забудовника для виконання комплексної реконструкції кварталів (мікрорайонів) застарілого житлового фонду.

 
 

         З метою реалізації реальних та потенційних можливостей у сфері забезпечення населення міста доброякісним житлом та розбудови житлово-комунальної інфраструктури, створення сприятливих умов для ведення інвестиційної діяльності, стабільного економічного і соціального розвитку міста, відповідно до Закону України «Про комплексну реконструкцію кварталів (мікрорайонів) застарілого житлового фонду»,  ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 

В  И  Р  І  Ш  И  Л  А  :

 
            1.  Затвердити Положення про конкурсну комісію з питань проведення конкурсу з визначення інвестора-забудовника для виконання комплексної реконструкції кварталів (мікрорайонів) застарілого житлового фонду. (додаток 1).
            2. Затвердити склад конкурсної комісію з питань проведення конкурсу з визначення інвестора-забудовника для виконання комплексної реконструкції кварталів (мікрорайонів) застарілого житлового фонду. (додаток 2).
            3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на   постійну комісію з  питань  бюджету, фінансів, розвитку курорту,підприємництва,комунальної  власності і майна.
 

           
 
 
                 Міський голова                                                                      А.Кульчинський