ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Сегер О.Я.

Доповідач:

Сегер О.Я.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

09.06.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2126
Про проведення комплексної реконструкції кварталу (мікрорайону) застарілого житлового фонду


УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(                                         СЕСІЯ ШОСТОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від ___ ____________20____ р.              № ____
 

Про проведення комплексної реконструкції
кварталу (мікрорайону) застарілого житлового фонду
 
        Керуючись  Законами  України „Про місцеве самоврядування в Україні”, «Про регулювання містобудівної діяльності»,  «Про комплексну реконструкцію кварталів (мікрорайонів) застарілого житлового фонду», враховуючи результати інвентаризації застарілого житлового фонду, що підлягає комплексній реконструкції, звернення власників житлових приміщень в житлових будинках по вул. Куліша,2 та Дрогобицькій,23 міська рада

 
В И Р І Ш И Л А :
 

1.Визначити житлові будинки по вул. Куліша,2 та Дрогобицька,23 карталом (мікрорайоном) застарілого житлового  фонду, що підлягає комплексній реконструкції.
2.Визначити організатором проведення конкурсу з визначення інвестора-забудовника для комплексної реконструкції застарілого житлового фонду у місті Трускавці – конкурсну комісію з питань проведення конкурсу з визначення інвестора-забудовника для виконання комплексної реконструкції кварталів (мікрорайонів) застарілого житлового фонду.
3.Контроль за виконанням даного рішення покласти  на постійну комісію міської  ради з питань бюджету, фінансів, розвитку курорту, підприємництва та     комунальної власності і майна.

 
Міський голова                                                   А. Кульчинський