ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXVIII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер рішення:

3912

Проголосовано:

29.08.2024 11:25:21

Автор:

Ільницька В.Я.

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 3912
Про затвердження Порядку надання адресної допомоги деяким категоріям осіб з числа Захисників та Захисниць України які потрапили у складні життєві обставини у зв’язку з довготривалою важкою хворобою, інвалідністю своїх дітей  на 2024 р.

УКРАЇНИ
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
( 68 сесія восьмого демократичного скликання)
 
Р І Ш Е Н Н Я
від  29 серпня 2024 року                   №  3912  
 
Про затвердження Порядку надання
адресної допомоги деяким категоріям осіб
з числа Захисників та Захисниць України
які потрапили у складні життєві обставини
у зв’язку з довготривалою важкою хворобою,
інвалідністю своїх дітей  на 2024 р.

      З метою встановлення додаткових соціальних гарантій та фінансової підтримки деяких категорій осіб з числа Захисників та Захисниць України, які потрапили у складні життєві обставини у зв’язку з довготривалою важкою хворобою, інвалідністю своїх дітей, на виконання Програми соціальної підтримки окремих категорій мешканців Трускавецької міської територіальної громади на 2022-2024рр., враховуючи депутатське звернення Анатолія Стародуба від 01.08.2024року, керуючись п.22 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
В И Р І Ш И Л А:
  1. Затвердити Порядок надання адресної допомоги деяким категоріям осіб з числа Захисників та Захисниць України, які потрапили у складні життєві обставини у зв’язку з довготривалою важкою хворобою, інвалідністю своїх дітей на 2024р. (далі - Порядок), згідно додатку.
  2. Управлінню праці та соціального захисту населення Трускавецької міської ради (п. В. Ільницька) забезпечити призначення та виплату адресної допомоги деяким категоріям осіб з числа Захисників та Захисниць України, які потрапили у складні життєві обставини у зв’язку з довготривалою важкою хворобою, інвалідністю своїх дітей, відповідно до Порядку, затвердженого  п.1 даного рішення.
  3. Фінансовому управлінню (п. М. Федоричак) забезпечити фінансування видатків на виплату адресної допомоги деяким категоріям осіб з числа Захисників та Захисниць України, які потрапили у складні життєві обставини у зв’язку з довготривалою важкою хворобою, інвалідністю своїх дітей за рахунок коштів міського бюджету, передбачених на соціальний захист.
  4. Визнати таким, що втратило чинність рішення Трускавецької міської ради від 26.08.2022 року № 2481 «Про затвердження Порядку надання адресної допомоги учасникам АТО (ООС), які потрапили у складні життєві обставини у зв’язку з довготривалою важкою хворобою, інвалідністю своїх дітей на 2022-2024рр».
  5.  Контроль за виконанням рішення покласти на  постійну  комісію міської ради з гуманітарних питань (освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я, молодіжної політики), депутатської діяльності, законності, етики, регламенту, місцевого самоврядування та на комісію з питань бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності та майна.        
 
Міський голова                                                  Андрій  КУЛЬЧИНСЬКИЙ

ДОДАТКИ

1 4993 Додаток.pdf Переглянути