ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 5038

УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської  області 
(_________ восьмого демократичного скликання)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Від __ _______ ______ року                                  №  
           
Про внесення змін до Порядку надання
одноразової грошової допомоги на встановлення пам'ятних знаків
на могилах загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України,
затвердженого рішенням Трускавецької міської ради
від 21.09.2023 року № 3262

      З метою надання соціальної підтримки та фінансової допомоги родинам загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України в Трускавецькій громаді в частині надання допомоги на встановлення пам’ятних знаків на могилах загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України, на виконання Програми соціальної підтримки окремих категорій мешканців Трускавецької міської територіальної громади на 2022-2024 роки, враховуючи розпорядження начальника ЛОВА від 09.02.2023 року №49/0/5-23ВА (в редакції розпорядження начальника ЛОВА від 30.08.2024р № 888/0/5-24ВА «Про внесення змін до порядків щодо виконання заходів Комплексної програми соціальної підтримки у Львівській області учасників АТО (ООС), бійців добровольців АТО, Захисників та Захисниць України членів їх сімей, а також родин Героїв Небесної Сотні на 2021-2025 роки»),  керуючись п.22 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
В И Р І Ш И Л А:
 
  1. Внести зміни до Порядку надання одноразової грошової допомоги на встановлення пам'ятних знаків на могилах загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України, затвердженого рішенням Трускавецької міської ради від 21.09.2023 року № 3262:
  1. ) Пункт 5 викласти в такій редакції: « Допомога виплачується одному з числа осіб, визначених пунктом 4 цього Порядку, одноразово у розмірі 60000 грн.
У разі отримання особою у 2023 році допомоги з міського бюджету в розмірі 30000 грн та не отримання з обласного бюджету одноразової грошової допомоги на /за встановлення пам’ятних знаків на могилах загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України, ветеранів війни, бійців-добровольців АТО, постраждалих учасників Революції Гідності, відповідно до розпорядження начальника ЛОВА від 09.02.2023 року № 49/0/5-23ВА в розмірі 81700 грн здійснюється виплата допомоги в розмірі 60000 грн з врахуванням суми, виплаченої у 2023 році ».
  1. ) У пункті 7.1.1. слова «(у разі відсутності у посвідченні ветерана війни посилання на норму Закону, відповідно до якої установлено статус)» виключити.
  2. ) Пункт 7.3 доповнити абзацом такого змісту: « Заявник/отримувач долучає також копії документів, що підтверджують договірні відносини, стороною яких є він, а предметом таких відносин є встановлення пам’ятного знаку на могилі загиблого (померлого) Захисника або Захисниці України та копії документів, які засвідчують факт завершення робіт із зазначенням вартості та фотофіксацією».
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на  постійні  комісії міської ради з гуманітарних питань (освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я, молодіжної політики), депутатської діяльності, законності, етики, регламенту, місцевого самоврядування та з питань бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності та майна.
 
 
 
Міський голова                                                               Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ