ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 5036

УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
( __________ сесія восьмого демократичного скликання)

РІШЕННЯ
 
від  ________ 2024 року                                                          № ______
 
Про внесення змін до «Цільової програми забезпечення виконання заходів пов’язаних із призовом громадян України на строкову військову службу, військову службу за контрактом у  Збройних Силах України, участь військовозобов’язаних у навчальних (спеціальних) зборах на 2022 – 2024 роки».
 
    Відповідно до п. 22 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 2 ст. 43 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», міська  рада
 
В И Р І Ш И Л А :
  1. Внести зміни до «Цільової програми забезпечення виконання заходів пов’язаних із призовом громадян України на строкову військову службу, військову службу за контрактом у Збройних Силах України, участь військовозобов’язаних у навчальних (спеціальних) зборах на 2022 – 2024 роки» (надалі-Програма) затвердженої рішенням Трускавецької міської ради № 1732 від 02.12.2021 року, а саме:
          1.1. Збільшити ресурсне забезпечення на виконання «Цільової програми забезпечення виконання заходів пов’язаних із призовом громадян України на строкову військову службу, військову службу за контрактом у Збройних Силах України, участь військовозобов’язаних у навчальних (спеціальних) зборах на 2022 – 2024 роки» у  2024 році на 50 000 грн. та п. 5 Програми викласти у новій редакції.
          1.2. Викласти додатки 1, 2, 3 до Програми в новій редакції.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Трускавецької міської ради з питань бюджету, фінансів, розвитку курорту, підприємництва, комунальної власності і майна (А.Стародуб).
 
         
          Міський голова                                                 Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ