ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXVIII

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    5

УКРАЇНА 
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
( 68 СЕСІЯ  ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО  СКЛИКАННЯ)
 
 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
від 29 серпня 2024 року               №  3902
        
Про затвердження міської  цільової  Програми з розроблення  містобудівної  документації на вулиці Данилишиних,62 у місті Трускавці на   2024-2025 роки
 
          Керуючись п. 22 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», на виконання п.14 ст.91 Бюджетного кодексу України,  з метою необхідності планування території як ефективного засобу її використання,  міська рада
В И Р І Ш И Л А :
         1.Затвердити міську цільову Програму з розроблення  містобудівної  документації на вулиці Данилишиних,62 у місті Трускавці на  2024-2025 роки згідно додатку .
         2. Визначити управління комунальної власності Трускавецької міської ради головним розпорядником коштів по виконанню заходів Програми з розроблення  містобудівної  документації на вулиці Данилишиних,62 у місті Трускавці на   2024-2025 роки.        
         3.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Трускавецької міської ради з питань бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності та майна ( Анатолій СТАРОДУБ).
 
 
       Міський голова                                                 Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ