УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(68 СЕСІЯ ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
  від 29 серпня 2024 року                     4006
 
Про приєднання до Європейської
Хартії рівності жінок і чоловіків у
житті місцевих громад
 
 
      Беручи до уваги Конвенцію про ліквідацію всіх дискримінації щодо жінок, проголошену Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй 1979 року, відповідно до статті 12 Закону України «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків», з метою сприяння реалізації механізмів для досягнення рівності можливостей жінок і чоловіків у житті Трускавецької територіальної громади, керуючись ст. 26, ч.1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
В И Р І Ш И Л А:
 
      1. Приєднатися до Європейської Хартії рівності жінок і чоловіків у житті місцевих громад (додається).
      2. Доручити міському голові Андрію КУЛЬЧИНСЬКОМУ підписати Європейську Хартію рівності жінок і чоловіків у житті місцевих громад та подати у встановленому порядку заяву про приєднання до Європейської Хартії рівності жінок і чоловіків у житті місцевих громад.
      3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з гуманітарних питань (освіти, культури, соціального захисту охорони здоров’я, молодіжної політики), депутатської діяльності, законності, етики, регламенту, місцевого самоврядування (голова комісії А.Тріщук).
 
 
 
Міський голова                                                                 Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ