ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Ільницька В.Я.

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXVIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

29.08.2024

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 3910
Про внесення змін в рішення Трускавецької міської ради № 3519 від 15.02.2024р. «Про затвердження Програми соціальної підтримки мешканців Трускавецької міської територіальної громади, які підписали контракт для проходження військової служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях на 2024 рік»  

УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської  області
(68 СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
від  29 серпня 2024 року                        № 3910
           
Про внесення змін в рішення Трускавецької міської ради
№ 3519 від 15.02.2024р. «Про затвердження Програми
соціальної підтримки мешканців Трускавецької міської
територіальної громади, які підписали контракт для
проходження військової служби у Збройних Силах
України та інших військових формуваннях на 2024 рік»
 
      З метою піднесення престижу військової служби за контрактом, встановлення додаткових соціальних гарантій та фінансової підтримки мешканців Трускавецької міської територіальної громади, які підписали контракт для проходження військової служби, враховуючи значну кількість звернень від осіб, які підписали контракт, за наданням матеріальної допомоги, відповідно до статті 91 Бюджетного кодексу України,  керуючись п.22 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Трускавецька міська рада
 
В  И  Р  І  Ш  И  Л А :
 
      1. Внести зміни в рішення Трускавецької міської ради від 15.02.2024р. №3519 «Про затвердження Програми соціальної підтримки мешканців Трускавецької міської територіальної громади,  які підписали контракт для проходження військової служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях на 2024 рік». А саме:
      1.1. Внести зміни до Програми соціальної підтримки мешканців Трускавецької міської територіальної громади,  які підписали контракт для проходження військової служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях на 2024 рік збільшивши  ресурсне забезпечення  на 400 тис. грн, а саме Додаток 1 «Паспорт програми», Додаток 2 «Ресурсне забезпечення» та  Додаток 3 «Перелік завдань, заходів та показників (бюджетної) цільової програми» викласти в новій редакції, що додаються. 
      2. Управлінню праці та соціального захисту населення Трускавецької міської ради забезпечити виконання Програми.
      3. Контроль за виконанням рішення покласти на  постійні  комісії міської ради з гуманітарних питань (освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я, молодіжної політики), депутатської діяльності, законності, етики, регламенту, місцевого самоврядування та з питань бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності та майна (голова комісії А. Тріщук)
Міський голова                                                      Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ

ДОДАТКИ

1 3910 Додаток 1.pdf Переглянути
2 3910 Додаток 3.pdf Переглянути