ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Сегер О.Я.

Доповідач:

Сегер О.Я.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

15.07.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4926
Про згоду на відчуження нежитлової будівлі (бойлерна№5) у м. Трускавці по вул. Мазепи,14а

УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(                                                          СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від                         2024 рік                                 №
Про згоду на відчуження нежитлової
будівлі (бойлерна№5) у м. Трускавці
по вул. Мазепи,14а
 
       Керуючись статтями 25, 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи Постанову Господарського Суду Львівської області від 11.11.2021 року у справі № 914/1844/21 про визнання банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури щодо Комунального підприємства «Трускавецьтепло» Трускавецької міської ради, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Надати ліквідатору Комунального підприємства «Трускавецьтепло» Трускавецької міської ради арбітражному керуючому Пурію Руслану Петровичу, що діє на підставі Постанови Господарського Суду Львівської області від 11.11.2021 року у справі № 914/1844/21 про визнання банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури щодо Комунального підприємства «Трускавецьтепло» Трускавецької міської ради згоду на відчуження нежитлової будівлі (бойлерна №5), яка перебуває на балансі та у повному господарському віданні Комунального підприємства «Трускавецьтепло» Трускавецької міської ради (згідно свідоцтва на право власності САЄ 383497 від 23.05.2012 року, виданого Виконавчим Комітетом Трускавецької міської ради: нежитлова будівля /бойлерна№5/ за адресою: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Мазепи,14а, що належить територіальній громаді м. Трускавця в особі Трускавецької міської ради) і включена до складу ліквідаційної маси Комунального підприємства «Трускавецьтепло» Трускавецької міської ради відповідно до ст. 62 Кодексу України з процедур банкрутства.
  2. Доручити ліквідатору Комунального підприємства «Трускавецьтепло» Трускавецької міської ради арбітражному керуючому Пурію Руслану Петровичу здійснити відчуження об’єкта, зазначеного в п.1 даного рішення за процедурою у відповідності до  Кодексу України з процедур банкрутства у спосіб організації і проведення аукціону в електронній торговій системі.
  3. Уповноважити ліквідатора Комунального підприємства «Трускавецьтепло» Трускавецької міської ради  арбітражного керуючого Пурія Руслана Петровича на підписання Акту про придбання майна на аукціон та Договору за результатами проведення електронного аукціону з продажу нежитлової будівлі (бойлерної№5)(згідно свідоцтва на право власності САЄ 383497 від 23.05.2012 року, виданого Виконавчим Комітетом Трускавецької міської ради: нежитлова будівля /бойлерна№5/ за адресою: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Мазепи,14а, що належить територіальній громаді м. Трускавця в особі Трускавецької міської ради) укладених між ліквідатором Комунального підприємства «Трускавецьтепло» Трускавецької міської ради  як організатором аукціону з переможцем електронного аукціону, а також на подання суб’єктам, які здійснюють державну реєстрацію прав заяв та документів для проведення реєстраційних дій за результатом відчуження зазначеної у даному рішенні нежитлової будівлі.
  4. Одержувачем коштів від відчуження зазначеної у даному рішенні нежитлової будівлі (бойлерної№5)(згідно свідоцтва на право власності САЄ 383497 від 23.05.2012 року, виданого Виконавчим Комітетом Трускавецької міської ради: нежитлова будівля /бойлерна№5/ за адресою: Львівська обл., м. Трускавець, вул. Мазепи,14а, що належить територіальній громаді м. Трускавця в особі Трускавецької міської ради) визначити Комунальне підприємство «Трускавецьтепло»  Трускавецької міської ради. Кошти, одержані від відчуження зазначеної у даному рішенні нежитлової будівлі спрямувати на погашення вимог кредиторів визнаних Господарським судом Львівської області у справі № 914/1844/21 про банкрутство Комунального підприємства «Трускавецьтепло» Трускавецької міської ради та витрат, пов’язаних з провадженням у справі про банкрутство.
  5. Рішення Трускавецької міської ради № 2533 від 22.09.2022 року «Про згоду на відчуження нежитлової будівлі (будинок КСГБ(бойлерна№1)» вважати таким, що втратило чинність.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності та майна (голова комісії А.Стародуб)
 
Міський голова                                             Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ