ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Сегер О.Я.

Доповідач:

Сегер О.Я.

Статус:

Новий проект

Дата:

14.06.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4877
Про включення об’єкту до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Трускавецької територіальної громади, що підлягають передачі в оренду на аукціоні  

УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(                                                          СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від                         2024 р.                                  №
Про включення об’єкту до Переліку першого
типу об’єктів комунальної власності
Трускавецької територіальної громади,
що підлягають передачі в оренду на аукціоні
 
       Керуючись статтями 25, 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст..6 Закону України «Про оренду державного та комунального майна» від 03.10.2019 року № 157-IX, Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 року № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», з метою ефективного використання майна територіальної громади , міська рада
 
ВИРІШИЛА:
  1. Включити потенційний об’єкт оренди –  нежитлове приміщення   площею 43.6 кв. м. по вул. Данилишиних,62 у м.Трускавці, балансоутримувач – КНП «Трускавецька міська лікарня»  до Переліку першого типу відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна», що підлягають передачі в оренду на аукціоні.
  2. Управлінню комунальної власності Трускавецької міської ради провести процедуру укладення договору оренди відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна».
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності та майна (А.Стародуб).
 
Міський голова                                             Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ