ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Доповідач:

Плахтій О.П.

Статус:

Новий проект

Дата:

07.06.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4862
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Грицику Юрію Богдановичу та надання земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в с.Орів Дрогобицького району Львівської області

                                      УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(_______________  СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Від                              2024 р.              №
 
Про  затвердження технічної документації
із землеустрою щодо встановлення (відновлення)
меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Грицику Юрію Богдановичу та надання земельної
ділянки у власність для ведення товарного
сільськогосподарського виробництва в с.Орів
Дрогобицького району Львівської області
  
          Розглянувши заяву Грицик Юрія Богдановича, технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, що складається із середньої земельної частки, площею 0,9000 га, яка знаходиться на території Трускавецької міської ради відповідно Свідоцтво на право на спадщину за заповітом від 27.01.2022 р. зареєстроване за №166/2005 р., Рішення Трускавецької міської ради  №2760  від 15.12.2022  р. «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на земельну частку (пай) Грицик Юрія Богдановичу в с.Орів»,  керуючись ст.ст. 12, 118, 123 Земельного кодексу України, Постановою Кабінету Міністрів України від 16.11.2020р №1113 «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин», Закону України «Про Порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)»,  п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  міська рада
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
1. Затвердити  Грицику Юрію Богдановичу технічну документацію  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  в межах  с. Орів Дрогобицького району Львівської області з кадастровим номером -4624585200:03:000:0158  площею 0,9000 га.
   1.1  Надати  Грицику Юрію Богдановичу у власність земельну ділянку площею  0,9000  га для  ведення товарного сільськогосподарського виробництва  в межах  с. Орів Дрогобицького району Львівської області, кадастровий номер - 4624585200:03:000:0158  категорія земель – землі сільськогосподарського призначення.
2.  Грицику Юрію Богдановичу  використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням, допускати відповідні служби для обслуговування чи ремонту інженерних мереж загального призначення при наявності таких на земельній ділянці (організації, які виконують ремонтні роботи, зобов’язані провести повну реконструкцію території). Дотримуватись вимог Земельного кодексу України.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою. (Ю.Наконечний). 

Міський голова                                                                   Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ