ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Доповідач:

Плахтій О.П.

Статус:

Новий проект

Дата:

27.05.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4842
Про надання дозволу  на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,2232 га з метою встановлення земельного сервітуту ТзОВ «Трускавецька»

                                          УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(           СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Від                      2024 р.                     №
Про надання дозволу  на виготовлення проекту 
землеустрою щодо відведення земельної ділянки
орієнтовною площею 0,2232 га з метою встановлення 
земельного сервітуту ТзОВ «Трускавецька»
 
    Розглянувши заяву ТзОВ «Трускавецька» про встановлення земельних сервітутів та подані графічні матеріали, на яких зазначено бажане місце розташування земельних ділянок , керуючись   ст.ст. 12, 39,79-1,83,98,99,100,122,123,124-1,134, п.24 Розділу Х «Перехідних положень» Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  міська рада

В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
    1. Дати дозвіл  товариству з обмеженою відповідальністю «Трускавецька»  на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки   орієнтовною площею 0,2232га за межами населених пунктів в межах Трускавецької територіальної громади  з метою  встановлення  земельного сервітуту для будівництва і експлуатації водопроводу  до земельної ділянки з кадастровим номером 4611500000:11:001:0005  за рахунок земель міської ради, не наданих у власність та користування.
   2. Встановити  строк дії дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту шість місяців .
   3. Уразі якщо розроблений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки не буде поданий на затвердження протягом шести місяців з дня надання дозволу на його розроблення , рішення  про надання дозволу  втрачає чинність.                 
   4. Зазначений строк може бути продовжений  рішенням міської ради не більше,  як на шість місяців  за клопотанням особи, зацікавленої  у встановленні земельного сервітуту .
   5.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою (Ю. Наконечний).
 
Міський голова                                                           Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ