ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Доповідач:

Плахтій О.П.

Статус:

Новий проект

Дата:

23.05.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4816
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості) Гриньків Наталії Миколаївні та надання земельної ділянки у власність для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.Героїв Майдану,37 в с. Доброгостів Дрогобицького району Львівської області

  УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
( ____СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
ПРОЕКТ   Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я 


Від              2024 року №
 
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо
 встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі
( на місцевості) Гриньків Наталії Миколаївні та надання земельної
ділянки у власність для обслуговування житлового будинку,

господарських будівель та споруд по вул.Героїв Майдану,37
в с. Доброгостів Дрогобицького району Львівської області
   
         Розглянувши звернення Гриньків Наталії Миколаївни, технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості ,Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності  , реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна -2910920446020 керуючись ст. ст. 12,  118,121,122  Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
1. Затвердити  Гриньків Наталії Миколаївні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення(відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості площею 0,1874га (кадастровий номер – 4621283300:01:004:0385) на вул.Героїв Майдану,37в  с. Доброгостів  Дрогобицького району Львівської області, цільове призначення –   для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) , категорія земель – землі житлової та громадської забудови.
2. Надати  Гриньків Наталії Миколаївні у власність земельну ділянку площею 0,1874га (кадастровий номер – 4621283300:01:004:0385) на вул.Героїв Майдану,37 в    с. Доброгостів  Дрогобицького району Львівської області, цільове призначення –   для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) , категорія земель – землі житлової та громадської забудови.
3.  Гриньків Наталії Миколаївні використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням; допускати відповідні служби для обслуговування чи ремонту інженерних мереж загального призначення при наявності таких на земельній ділянці (організації, які виконують ремонтні роботи, зобов’язані провести повну реконструкцію території). Дотримуватись вимог Земельного кодексу України.
4.  Гриньків Наталії Миколаївні зареєструвати право власності на земельну ділянку в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.
5. Контроль за виконанням   цього рішення   покласти на постійну  комісію з питань   землекористування, містобудування та благоустрою ( голова комісії Ю.Наконечний) .
 
Міський голова                                                                Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ