ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Доповідач:

Плахтій О.П.

Статус:

Новий проект

Дата:

23.05.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4814
Про  надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на земельну частку (пай) Фаримі Ігорю Антоновичу в с. Доброгостів  Дрогобицького району Львівської області

                                       УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(______________  СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Від                              2024 р.              №
 
Про  надання дозволу на розроблення
технічної документації із землеустрою
щодо встановлення (відновлення) меж
земельної ділянки в натурі (на місцевості)
для ведення товарного сільськогосподарського
виробництва на земельну частку (пай)
Фаримі Ігорю Антоновичу в с. Доброгостів
 Дрогобицького району Львівської області
  
            Розглянувши звернення Фарими Ігоря Антоновича про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості),Свідоцтво на право наспадщину за законом  від 22.112008р.. (спадкова справа  №  870/2008),Сертифікат на право приватної власності на землю (середню земельну частку) серії РН № 598349 від 04.072008р  , керуючись ст. ст. 12, 122  Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», Законом України  «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекорстування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні» від 10.07.2018р. №2498-УІІІ, , п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
 
1. Надати дозвіл  Фаримі Ігорю Антоновичу  дозвіл на виготовлення  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва розміром   -   0,4500  га в умовних кадастрових гектарах с. Доброгостів   Дрогобицького району  Львівської області.
2. Технічну документації із землеустрою  щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (пай) подати на затвердження у встановленому законом порядку.
3. Контроль за виконанням   цього рішення   покласти на постійну  комісію з питань   землекористування, містобудування та благоустрою ( голова комісії Ю.Наконечний) .    
Міський голова                                                               Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ