ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Кушнір З.В.

Доповідач:

Кушнір З.В.

Статус:

Новий проект

Дата:

21.05.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4799
Про присвоєння назви новоствореній                  вулиці в кварталі житлової садибної забудови в м.Трускавець,  Трускавецької територіальної громади,  Дрогобицького району,  Львівської області

УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА  МІСЬКА  РАДА
    Львівської  області
(                                 СЕСІЯ  ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р І Ш Е Н Н Я

Від  ___  ________  2024р.                    № ____
         

Про присвоєння назви новоствореній                 
вулиці в кварталі житлової садибної забудови в м.Трускавець, 
Трускавецької територіальної громади, 
Дрогобицького району,  Львівської області

 
               Керуючись п.41 ч.1 ст. 26, п.1 ст.37  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою упорядкування назв вулиць адміністративних одиниць, що входять до складу території Трускавецької міської територіальної громади Дрогобицького району Львівської області, згідно звернення членів трудового колективу та пацієнтів ТОВ «Міжнародна реабілітаційна клініка Козявкіна»  від 06.05.2024р. у відповідності до ст.ст.3,5,7 Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв  і дат історичних подій», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань  землекористування, містобудування та благоустрою, міська рада
 
В И Р І Ш И Л А:
 
          1. Присвоїти назву новоствореній вулиці академіка Володимира Козявкіна в м.Трускавець, Трускавецької територіальної громади, Дрогобицького району, Львівської області:
   - Україна, Львівська область, Дрогобицький район, Трускавецька територіальна громада, місто Трускавець, вулиця академіка Володимира Козявкіна.
         2.  Відділу містобудування і архітектури Управління містобудування, архітектури та землекористування  виконавчого комітету Трускавецької міської ради (З.Кушніру) повідомити Львівську регіональну філію ДП «Національні інформаційні системи» про присвоєння назви новоствореній вулиці згідно п.1 для внесення відповідної інформації до Словника вулиць Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.
          3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну  комісію з питань  землекористування, містобудування та благоустрою (Наконечний Ю.О.).
 
 
 
 

Міський голова                                                         Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ