ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Бучкович Р.Я.

Доповідач:

Бервецький В.Ф.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

16.05.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4797
Про схвалення Договору про фінансову підтримку та консультаційні послуги між Swedfund International AB, Трускавецькою міською радою і ТОВ «Ежіс Україна»

УКРАЇНА
 
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
 
 
(______________________  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО  СКЛИКАННЯ)
 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від                            2024  року              № 
 
 
Про схвалення Договору про фінансову  підтримку та 
консультаційні послуги  між Swedfund International AB, 
Трускавецькою міською радою і ТОВ «Ежіс Україна»

 
 
        Розглянувши Договір про фінансову підтримку та консультаційні послуги між Swedfund International AB, Трускавецькою міською радою і ТОВ «Ежіс Україна» щодо Техніко-економічного обґрунтування розвитку централізованого водопостачання м.Трускавець у Львівській області, з метою розвитку системи водопостачання та покращення якості питної води, що можливе при залученні міжнародної технічної допомоги від Swedfund International AB, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 № 153 «Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги» (зі змінами), керуючись ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА
 
  1. Схвалити Договір про фінансову підтримку та консультаційні послуги між Swedfund International AB,  Трускавецькою міською радою і ТОВ «Ежіс Україна», щодо Техніко-економічного обґрунтування розвитку централізованого водопостачання м.Трускавець у Львівській області (відповідно до Додатку).
  2. Визначити власником та бенефіціаром проекту «Техніко-економічне обґрунтування розвитку централізованого водопостачання м.Трускавець у Львівській області» (далі – проект)  Трускавецьку міську  раду.
  3. Доручити міському голові Андрію Кульчинському від імені Трускавецької міської ради підписати Договір про фінансову підтримку та консультаційні послуги між Swedfund International AB,  Трускавецької міської ради і ТОВ «Ежіс Україна», щодо Техніко-економічного обґрунтування розвитку централізованого водопостачання м.Трускавець у Львівській області.
  4. Координацію за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови  Трускавецької міської ради (Олексія Балицького).
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства, транспорту, будівництва, інженерних комунікацій та екології Мар’яну Губицьку.
 
 
 
Міський голова                                             Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

ДОДАТКИ

1 4797 Lump Sum Financial Support.pdf Переглянути