ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П

Доповідач:

Плахтій О.П.

Статус:

Новий проект

Дата:

10.05.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4757
Про включення земельної ділянки площею 0,0100 га по вул.Стуса в м. Трускавці  в перелік для продажу  права оренди  на  електронних земельних торгах (аукціоні)  

УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(                        СЕСІЯ СЬОМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Від                       2024 р.                           №
 
Про включення земельної ділянки площею 0,0100 га по вул.Стуса в м. Трускавці    в перелік для продажу  права оренди  на  електронних земельних торгах (аукціоні)
 
Розглянувши заяву Мицика С.О.,  керуючись  вимогами глави 21 Земельного кодексу України, п.34 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, вимогами глави 21 Земельного кодексу України, , міська рада  
                                                       В И Р І Ш И Л А :
1.Включити до переліку земельних ділянок для підготовки лотів з продажу права оренди на електронних земельних торгах у формі аукціону земельну ділянку  орієнтовною площею 0,0100 га, що розташована за адресою: Львівська область, в межах м. Трускавець по вул. Стуса  для 03.07 будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою ( Наконечний Ю.О.).
 
       
         
 
Міський  голова                                                               Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ