ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4708

                                          УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(           СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Від                      2024 р.                     №
 
Про надання дозволу  на виготовлення проекту 
землеустрою щодо відведення земельної ділянки
Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку
«Оселя,17» по вул. Івасюка,17 в м. Трускавці
Львівської області
 
Розглянувши заяву об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Оселя,17», Витяг з протоколу №7 загальних зборів співвласників багатоквартирного будинку ОСББ «Оселя,17», графічий матеріал місця розташування земельної ділянки, керуючись   ст.ст. 12, 42, 92, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  міська рада
 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
 
   1. Дати дозвіл  Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку « Оселя,17 »  на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки   орієнтовною  площею 0,7165га по вул. Івасюка,17 в м. Трускавці Львівської області   для  обслуговування багатоквартирного  житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури з подальшим  наданням в постійне користування, за рахунок земель міської ради, не наданих у власність та користування.
   2.  ОСББ «Оселя.17 » звернутись в землевпорядну організацію щодо виготовлення документації із землеустрою,  у відповідності до вимог земельного законодавства.     
   3.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою (Ю. Наконечний).
  
 
 
 
Міський голова                                                           Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ