ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П

Статус:

Чинний

Сесія:

LXIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

16.04.2024

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 3707
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості) Дутці Федору Андрійовичу та надання земельної ділянки у власність для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.Івана Франка,86 в с. Доброгостів Дрогобицького району Львівської області

УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області

(63  СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від   16  квітня  2024 року                № 3707

 

 Про затвердження технічної документації
із землеустрою щодо встановлення (відновлення)
меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості)
Дутці Федору Андрійовичу та надання земельної
ділянки у власність для обслуговування житлового будинку,

господарських будівель та споруд по вул.Івана Франка,86

в с. Доброгостів Дрогобицького району Львівської області
 
   Розглянувши звернення Дутки Федора Андрійовича про технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості , керуючись ст. ст. 12,  118,121,122  Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада 

В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:

        1. Затвердити  Дутці Федору Андрійовичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення(відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості площею 0,2095га (кадастровий номер – 4621283300:01:003:0342) на вул.Івана Франка,86  с. Доброгостів  цільове призначення –   для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), категорія земель – землі житлової та громадської забудови.
       2. Надати  Дутці Федору Андрійовичу у власність земельну ділянку площею 0,2095га (кадастровий номер – 4621283300:01:003:0342) на вул.Івана Франка,86         с. Доброгостів  цільове призначення –   для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) , категорія земель – землі житлової та громадської забудови.
       3.  Дутці Федору Андрійовичу використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням; допускати відповідні служби для обслуговування чи ремонту інженерних мереж загального призначення при наявності таких на земельній ділянці (організації, які виконують ремонтні роботи, зобов’язані провести повну реконструкцію території). Дотримуватись вимог Земельного кодексу України.
       4.  Дутці Федору Андрійовичу зареєструвати право власності на земельну ділянку в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.
       5. Контроль за виконанням   цього рішення   покласти на постійну  комісію з питань   землекористування, містобудування та благоустрою ( голова комісії Ю.Наконечний).

  Міський голова                                                                Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ