ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4661

ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(     СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 ПРОЕКТ   Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

Від              2024 року                                        №

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо 
встановлення (відновлення)меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості)
та надання у спільну власність гр.Роїк Галині Іванівні та Бутим  Степанії Іванівні
 для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд
в с. Модричі , вул.Довжанська ,9

 
  Розглянувши  заяву,  Роїк Галини Іванівни та Бутим Степанії  Іванівни , технічну документацію із землеустрою щодо      встановлення    (відновлення)    меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості),  Свідоцтво  про право власності на житловий будинок  від 29 січня 2001 року за   №285   в реєстровій книзі №2 ,керуючись ст. ст.12, 118,121,122   Земельного  кодексу України, ст.50 Закону України    «Про   землеустрій », п. 34 ст. 26  Закону  України  «Про  місцеве самоврядування в Україні», міська рада

                                                              В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:

        1.Затвердити   Роїк Галині Іванівні та Бутим Степанії  Іванівні    технічну документацію із землеу-строю,  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  площею   0,1500 га (кадастровий но-мер – 4621284900:01:002:0179) на вул. Довжанській ,9 в с.Модричі  цільо-ве призначення –  02.01. для будівництва та обслуговування житлового будинку,      господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) , категорія земель – землі житлової та громадської забудови.

       1.2. Надати   Роїк Галині Іванівні та Бутим Степанії  Іванівні у спільну власність земельну ділянку площею    01500 га (кадастровий номер – 4621284900:01:002:0179) на вул.Довжанській ,9 в с.Модри-чі   цільове призначення – 02.01.  для будівництва та обслуговування житлового будинку,      госпо-дарських будівель і споруд (присадибна ділянка) , категорія земель – землі житлової та громадської забудови.
      2.  Роїк Галині Іванівні та Бутим Степанії  Іванівні використовувати      земельну    ділянку   за  цільовим призначенням; допускати відповідні служби для обслуговування    чи ремонту інженерних мереж загального призна-чення при наявності таких на земельній ділянці (організації,  які виконують ремонтні роботи, зобов’я-зані провести повну реконструкцію території). Дотримуватись вимог Земельного кодексу України.

      3.    Роїк Галині Іванівні та Бутим Степанії  Іванівні зареєструвати право власності на земельну ділянку в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.

      4. Контроль за виконанням   цього рішення   покласти на постійну  комісію з питань   землекористу-вання, містобудування та благоустрою ( голова комісії Ю.Наконечний) . 

Міський голова                                                                 Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ