ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П.

Статус:

Чинний

Сесія:

LXIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

16.04.2024

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 3703
Про надання дозволу на розроблення технічної документації з землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на земельні частки (пай) Луцик Богдані Миколаївні в с. Орів Дрогобицького району Львівської області

УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(63  СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Від    16  квітня   2024 р.                          №  3703
 
Про  надання дозволу на розроблення технічної документації
з землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж
земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення
товарного сільськогосподарського виробництва на земельні
частки (пай) Луцик Богдані Миколаївні  в с. Орів Дрогобицького
району  Львівської області
  
          Розглянувши звернення Луцик Богдани  Миколаївни про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельних ділянок в натурі  (на місцевості), Сертифікат на право приватної власності на землю (середню земельну частку) серії ЛВ №1356 зареєстрований у книзі записів сертифікатів на право приватної власності на землю (середню земельну частку)  за №279, довідка управління надання адміністративних послуг відділ №5 Головного управління Держгеокадастру у Львівській області від 20.03.2024року № Л-569/0-0.95-565/308-24, керуючись ст. ст. 12, 122  Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», Законом України  «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні» від 10.07.2018р. №2498-УІІІ,  п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
             1. Надати дозвіл  Луцик Богдані Миколаївні дозвіл на виготовлення  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення  (відновлення) меж земельних ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею:  0,8700 умовних кадастрових гектарів  в с. Орів  Дрогобицького району  Львівської області.

              2. Технічної документації із землеустрою  щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (пай) подати на затвердження у встановленому законом порядку.

              3. Контроль за виконанням   цього рішення   покласти на постійну  комісію з питань   землекористування, містобудування та благоустрою ( голова комісії Ю.Наконечний) .    
 
Міський голова                                                               Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ