ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Сегер О.Я.

Доповідач:

Сегер О.Я.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

05.03.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4624
Про надання згоди про передачу пам’ятної Стелли «Героям Небесної Сотні» у комунальну власність Трускавецької територіальної громади

УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(                                 СЕСІЯ СЬОМО ГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від ___ ____________20____ р.              № ____
 
Про надання згоди про передачу пам’ятної
Стелли «Героям Небесної Сотні»
у комунальну власність Трускавецької
територіальної громади
 
       Керуючись  ст.26, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  розглянувши звернення Кісака Ігоря Володимировича щодо передачі пам’ятної Стелли «Героям Небесної Сотні» по вул. Степана Бандери у м. Трускавці в комунальну власність Трускавецької  територіальної громади,  міська рада
ВИРІШИЛА:
 
  1. Дати згоду на прийняття в комунальну власність Трускавецької територіальної громади  з приватної власності  пам’ятної Стелли «Героям Небесної Сотні» по вул. Степана Бандери у м. Трускавці.
  2. Доручити виконавчому комітету  Трускавецької міської ради провести організацію роботи щодо передачі пам’ятної Стелли «Героям Небесної Сотні» по вул. Степана Бандери у м. Трускавці у комунальну власність територіальної громади.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансів, комунального майна, власності і підприємництва.
  
 
 
Міський голова                                             Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ