ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LXII

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    4

УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області

(62  СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
Р І Ш Е Н Н Я         
 
від   21  березня 2024 року           № 3629
 
Про створення медичного пункту тимчасового базування
Комунального некомерційного підприємства
«Трускавецька міська лікарня» Трускавецької міської ради
 
              З метою доступності первинної медичної допомоги, створення умов для лікування, відновлення та реабілітації осіб, які постраждали внаслідок збройної агресії та керуючись п.30 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», беручи до уваги положення пунктів 1.4. та 8.1.Статуту Комунального некомерційного підприємства «Трускавецька міська лікарня» Трускавецької міської ради, затвердженого рішенням Трускавецької міської ради № 2432 від 02.06.2022року, міська рада
В И Р І Ш И Л А:
 
  1. Утворити медичний пункт тимчасового базування Комунального некомерційного підприємства «Трускавецька міська лікарня» Трускавецької міської ради за адресою м.Трускавець, вул. Сагайдачного 18а.
 
  1. Дозволити Комунальному некомерційному підприємству «Трускавецька міська лікарня» Трускавецької міської ради укласти договір оренди майна, необхідного для здійснення діяльності медичного пункту тимчасового базування Комунального некомерційного підприємства «Трускавецька міська лікарня» Трускавецької міської ради за адресою м. Трускавець, вул. Сагайдачного 18а.
 
  1. Директору Комунального некомерційного підприємства «Трускавецька міська лікарня» Трускавецької міської ради (п. Іроденку В.М.) на підставі п.8.5.16 та 8.5.17  Статуту та відповідно до наказу  Міністерства охорони здоров’я України № 801 від 29.07.2016 року:
 
- розробити та затвердити «Положення про медичний пункт тимчасового базування»;
 
 
 
 
- укласти  та підписати договір оренди майна для забезпечення роботи
медичного пункту тимчасового базування;
- подати пропозиції змін до «Місцевої програми розвитку та фінансової підтримки  КНП « Трускавецька міська лікарня» ТМР на 2024 рік в частині забезпечення роботи новоствореного пункту тимчасового базування.
 
  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансів, розвитку курорту, підприємництва та комунальної власності і майна (А.Стародуб).
 
 
 
 
Міський голова                                                   Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ