ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4575

УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(           СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Від                      2024 р.                     №
Про надання дозволу  на виготовлення проекту  
землеустрою щодо відведення земельної ділянки 
орієнтовною площею 0,0011 га з метою встановлення 
земельного сервітуту Приватному акціонерному товариству
«НАЦІОНАЛЬНА ЕНЕОГЕТИЧНА КОМПАНІЯ «УКРЕНЕРГО»
 Розглянувши заяву НЕК «Укренерго» про встановлення земельних сервітутів та подані графічні матеріали, на яких зазначено бажане місце розташування земельних ділянок , керуючись   ст.ст. 12, 39,79-1,83,98,99,100,122,123,124-1,134, п.24 Розділу Х «Перехідних положень» Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  міська рада
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
    1. Дати дозвіл  приватному акціонерному товариству «НАЦІОНАЛНА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ « УКРЕНЕРГО»  на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки   орієнтовною площею 0,0011га за межами с. Модричі  в межах Трускавецької територіальної громади  з метою  встановлення земельного сервітуту для проходу , проїзду , перевезення будівельних та інших матеріалів для будівництва та експлуатації лінійних об’єктів енергетичної інфраструктури, влаштування будівельних майданчиків (будівництва, реконструкції, капітального ремонту, розміщення експлуатації лінійних об’єктів енергетичної інфраструктури) для об’єкту – ПЛ 220 Стрий -Борислав  за рахунок земель міської ради, не наданих у власність та користування.
   2.  Встановити  строк дії дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту шість місяців .
   3.  Уразі якщо розроблений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки не буде поданий на затвердження протягом шести місяців з дня надання дозволу на його розроблення , рішення  про надання дозволу  втрачає чинність.                 
   4. Зазначений строк може бути продовжений  рішенням міської ради не більше,  як на шість місяців  за клопотанням особи, зацікавленої  у встановленні земельного сервітуту .
       5.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою (Ю. Наконечний).
 
Міський голова                                                             Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ