ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4532

                                                        УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(_______________  СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Від                              2024 р.              №
 
Про  проекту  землеустрою щодо відведення земельної
ділянки та надання земельної ділянки у власність
Майбороді Олександру Миколайовичу  по вул.Дрогобицькій
в м. Трускавці  Львівської області
  

             Розглянувши заяву Майбороди Олександра Миколайовича., проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  по вул. Дрогобицькій,29 в м. Трускавці  Львівської області, Витяг з державного реєстру речових прав №329387588 9 (реєстраційний номер обєкта нерухомого майна 2510112246020, керуючись ст. ст. 12, 118, 123, Земельного кодексу України, ст. 5 Закону України «Про особисте селянське господарство», ст. 55 Закону України «Про землеустрій», п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада 

В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:
  1. Затвердити Майбороді Олександру Миколайовичу  проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Дрогобицька,29 в м. Трускавці, Львівської області з кадастровим номером – 4611500000:03:013:0019, площею 0,06 га.
    1. Надати Майбороді Олександру Миколайовичу  у власність земельну ділянку площею 0,06 га по вул. Дрогобицька,29 в м. Трускавці, Львівської області з кадастровим номером – 4611500000:03:013:0019  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), категорія земель – землі житлової і громадської забудови за рахунок земель не наданих у власність та користування.
  1. Майбороді Олександру Миколайовичу  використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням, допускати відповідні служби для обслуговування чи ремонту інженерних мереж загального призначення при наявності таких на земельній ділянці (організації, які виконують ремонтні роботи, зобов’язані провести повну реконструкцію території). Дотримуватись вимог Земельного кодексу України.
  2. Майбороді Олександру Миколайовичу  зареєструвати право власності на земельну ділянку в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою. (Ю.Наконечний).
 
Міський голова                                                               Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ