ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4516

УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(     СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 ПРОЕКТ   Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 

Від              2023 року                                        №

Про затвердження технічної документації
із землеустрою щодо встановлення (відновлення)
меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості)
та надання земельної ділянки у власність гр. Вариводі Лідії Дмитрівні

для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд

, вул. Дрогобицька ,31 с. Модричі Дрогобицького району Львівської області 
 
        

Розглянувши  заяву  ,  Вариводи Лідії Дмитрівни  технічну документацію із землеустрою щодо      встановлення    (відновлення)    меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості), Свідоцтво  про право особистої власності на житловий будинок (№175 від 28.02.1991року )та Витягу  про реєстрацію права власності на нерухоме майно( № 11507001 від 10.08.2006року)  керуючись ст. ст. 12,  118, 121, 122   Земельного  кодексу України, ст. 50 Закону України    «  Про   землеустрій   », п. 34 ст. 26  Закону  України   «   Про  місцеве самоврядування в Україні», міська рада

                                                              В  И  Р  I  Ш  И  Л  А:

1.Затвердити   Вариводі Лідії Дмитрівні  технічну документацію із землеустрою,  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  площею   0,2500 га (кадастровий номер – 4621284900:01:002:0124) на вул. Дрогобицька ,31 в с.Модричі  цільове призначення –   для будівництва та обслуговування житлового будинку,      господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) , кате-горія земель – землі житлової та громадської забудови.
1.2. Надати  Вариводі Лідії Дмитрівні у власність земельну ділянку площею    0,2500 га (кадастровий номер – 4621284900:01:002:0124) на вул. Дрогобицька ,31  в с.Модричі   цільове призначення –   для будівництва та обслуговування житлового будинку,      господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) , категорія земель – землі житлової та громадської забудови.
2.  Вариводі Лідії Дмитрівні  використовувати      земельну    ділянку   за  цільовим призначенням; допускати відповідні служби для обслуговування    чи ремонту інженерних мереж загального призна-чення при наявності таких на земельній ділянці (організації,  які виконують ремонтні роботи, зобов’я-зані провести повну реконструкцію території). Дотримуватись вимог Земельного кодексу України.
3. Вариводі Лідії Дмитрівні    зареєструвати право власності на земельну ділянку в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.
4. Контроль за виконанням   цього рішення   покласти на постійну  комісію з питань   землекористу-вання, містобудування та благоустрою ( голова комісії Ю.Наконечний) . 

Міський голова                                                                                                   Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ