ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Ільницька В.Я.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

26.12.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4507
Про внесення змін в рішення Трускавецької міської ради № 315 від 04.02.2021р «Про затвердження Положень управлінь, відділів та інших виконавчих органів Трускавецької міської ради»

УКРАЇНА

ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

Львівської  області

 
(________________ СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від   __  _______   ______ року                        №  ___ 
           
Про внесення змін в рішення
Трускавецької міської ради № 315 від 04.02.2021р
«Про затвердження Положень управлінь, відділів
та інших виконавчих органів Трускавецької міської ради»
 
Враховуючи наказ Міністерства соціальної політики України від 31.07.2023 року №263-Н «Про затвердження Методичних рекомендацій з розроблення положень про структурні підрозділи з питань соціального захисту населення місцевих державних адміністрацій та організації діяльності територіальної громади у сферах соціального захисту населення та захисту прав дітей», керуючись п. 5 ст. 26, ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Трускавецька міська рада
 
В  И  Р  І  Ш  И  Л А :
 
  1. Внести зміни в рішення Трускавецької міської ради від 04.02.2021р  №315 «Про затвердження Положень управлінь, відділів та інших виконавчих органів Трускавецької міської ради». А саме:
  2. Додаток 27 «Положення про управління праці та соціального захисту населення Трускавецької міської ради» викласти в новій редакції, що додається. 
  3. Визнати таким, що втратив  чинність Додаток №27 «Положення про управління праці та соціального захисту населення Трускавецької міської ради»  рішення Трускавецької міської ради від 04.02.2021р  №315 «Про затвердження Положень управлінь, відділів та інших виконавчих органів Трускавецької міської ради».
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на  постійні  комісії міської ради з гуманітарних питань (освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я, молодіжної політики), депутатської діяльності, законності, етики, регламенту, місцевого самоврядування.
 
 
Міський голова                                                      Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ
 
 
 
 
 

ДОДАТКИ

1 ПОЛОЖЕННЯ ІЛЬНИЦЬКА.pdf Переглянути