ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Ільницька В.Я.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

26.12.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4505
Про надання адресної грошової допомоги на покриття витрат на житло і комунальні послуги особам з інвалідністю Трускавецької міської територіальної громади

УКРАЇНА

ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

Львівської  області

 
(_________ восьмого демократичного скликання)
 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
 
Від __ _______ ______ року                                  №  
            
Про надання адресної грошової
допомоги на покриття витрат на житло і
комунальні послуги особам з інвалідністю
Трускавецької міської територіальної громади
 
          З метою посилення соціального захисту осіб з інвалідністю Трускавецької громади в частині відшкодування коштів на оплату житла і комунальних послуг, відповідно до Комплексної програми правового захисту, соціальної підтримки і реабілітації людей з інвалідністю Трускавецької міської територіальної громади на 2022-2024 роки, керуючись п.22 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
В И Р І Ш И Л А :
            1. Надати щомісячну адресну грошову допомогу на покриття витрат на житло і комунальні послуги на період з січня по грудень 2024 року:
- сім’ям, в яких проживає двоє і більше непрацюючих осіб з інвалідністю або двоє дітей з інвалідністю, дитина з інвалідністю підгрупи А, особам з інвалідністю по зору І-ої та ІІ-ої групи, особам з інвалідністю І-ої та ІІ-ої групи без нижніх кінцівок, одиноким особам з інвалідністю І-ої, ІІ-ої групи в розмірі 550 грн щомісячно.
                        2. Затвердити Положення про порядок та умови надання адресної грошової допомоги на покриття витрат на житло та комунальні послуги особам з інвалідністю Трускавецької міської територіальної громади  на 2024 рік, згідно додатку.
            3. Надати з січня по грудень 2024 року 100% знижку плати за користування житлом та комунальними послугами в межах норм споживання:
- Мітран Анатолію Івановичу на двох осіб з інвалідністю з дитинства І групи, які проживають _________________
- Кирчей Осипі Зигмундівні,, які проживають _______________ на всіх членів сім’ї.
            4. Управлінню праці та соціального захисту населення (В.Ільницька) забезпечити призначення та виплату адресних грошових допомог особам з інвалідністю Трскавецької громади та відшкодування пільг організаціям-надавачам житлово-комунальних послуг Мітран А. І., на двох осіб з інвалідністю з дитинства І групи, які ______________.
            5. Фінансовому управлінню (М. Федоричаку) забезпечити фінансування адресних допомог та пільг за рахунок коштів передбачених у міському бюджеті на соціальний захист.
            6. Керівникам організацій-надавачів житлово-комунальних послуг щомісячно подавати управлінню праці та соціального захисту населення Трскавецької міської ради відомості про надані послуги сім’ям: Мітран А.І., на двох осіб з інвалідністю з дитинства І групи, які проживають _______________________.
             7.  Контроль за виконанням рішення покласти на  постійні  комісії міської ради з гуманітарних питань (освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я, молодіжної політики), депутатської діяльності, законності, етики, регламенту, місцевого самоврядування та з питань бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності та майна.         
            8. Рішення набуває чинності з 1 січня 2024 року.
 
Міський голова                                                               Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ДОДАТКИ

1 4505 Додаток.pdf Переглянути