ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LIX

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

УКРАЇНА
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(59 ПОЗАЧЕРГОВА  СЕСІЯ ВОСЬМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 
Від   19  грудня   2023 р.                  № 3480
 
Про розгляд заяви  Львівського обласного
центру соціальних служб
 
       Керуючись ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. 6 Закону України «Про оренду державного та комунального майна» враховуючи звернення  Львівського обласного центру соціальних служб щодо забезпечення приміщенням  притулку для жінок та дітей, які постраждали від домашнього насильства,  з метою ведення статутної діяльності, міська рада
 
В И Р І Ш И Л А :
 
  1. Включити потенційний об’єкт оренди –  нежитлове приміщення   площею 209,8 кв. м. по вул. Данилишиних,62 у м.Трускавці балансоутримувач – Комунальне некомерційне підприємство «Трускавецька міська лікарня» до Переліку другого типу відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна».
  2. Комунальному некомерційному підприємству «Трускавецька міська лікарня» надати  Львівському обласному центру соціальних служб в  оренду нежитлове приміщення по вул. Данилишиних,62  у м.Трускавці  
      загальною площею 209,8 кв.м.  для забезпечення приміщенням  притулку для жінок та дітей, які постраждали від домашнього насильства терміном на п’ять років.
  1. Встановити орендну плату в розмірі одна гривня за один квадратний метр на місяць.
  2. Управлінню комунальної власності Трускавецької міської ради провести процедуру укладення договору оренди відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна»
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності та майна.
 
Міський голова                                             Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ