ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Плахтій О.П

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

06.12.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 4445
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання в постійне користування Релігійній громаді Української Греко-Католицької церкви Святого Миколая м. Трускавця, площе. 0,0653га по вул. Стебницькій ,3 в м. ТрускавціЛьвівської області

                                            УКРАЇНА                                             
ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
Львівської області
(         СЕСІЯ  ВОСЬМОГО  ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)
Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я
 
Від                    2023 р.                                                
 
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки та надання в постійне користування
 Релігійній громаді Української Греко-Католицької
церкви Святого Миколая м. Трускавця, площе. 0,0653га
по вул. Стебницькій ,3 в м. ТрускавціЛьвівської області
  
            Розглянувши звернення Релігійної громади Української Греко-Католицької
церкви Святого Миколая м. Трускавця, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування  будівель  громадських та релігійних організацій,  керуючись ст. ст. 12, 92, 123, 186 Земельного кодексу України, , ст. 50 Закону України «Про землеустрій», п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
В  И  Р  I  Ш  И  Л  А: 
  1. Затвердити Релігійній громаді Української  Греко-Католицької церкви Святого Миколая  м. Трускавця проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій по вул. Стебницькій,3 в м. Трускавці Львівської області, площею 0,0653 га, кадастровий номер – 4611500000:01:009:0004.
  2. Надати Релігійній громаді Української  Греко-Католицької церкви Святого Миколая  м. Трускавця в постійне користування земельну ділянку площею 0,0653 га  для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій по вул. Стебницькій,3 в м. Трускавці Львівської області,  кадастровий номер – 4611500000:01:009:0004, категорія земель – землі житлової та громадської забудови.
           3.Землекористувачу використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням, допускати відповідні служби для обслуговування чи ремонту інженерних мереж загального призначення при наявності таких на земельній ділянці (організації, які виконують ремонтні роботи, зобов’язані провести повну реконструкцію території). Дотримуватись вимог Земельного кодексу України.
            4.Землекористувачу зареєструвати право право постійного користування земельною ділянкою в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.
            5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, містобудування та благоустрою. (Ю.Наконечний).
 
Міський голова                                                             Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ